Het bedrijf

Smartphone Fixen is gevestigd in Warande Shopping te Beveren en in het centrum van Zottegem. Ons bedrijf is gespecialiseerd in Smartphone en Tablet reparaties. In onze winkel voorzien wij onze klanten van een uitstekende persoonlijke service en kwalitatieve herstelling. U kan zonder afspraak bij onze hersteldienst terecht en wij zorgen er voor de volle 100% functioneert.

Dankzij de deskundigheid van onze hersteldienst zorgen wij ervoor dat de meeste reparaties binnen een half uur zijn voltooid. Waar andere reparateurs al snel uw Smartphone als verloren beschouwen kunnen wij uw Smartphone hoogstwaarschijnlijk nog repareren of u een goed alternatief aanbieden.

Voor alle herstellingen wordt er gewerkt met onderdelen voor uw Smartphone, iPad en Tablet van de hoogst mogelijke kwaliteit. Hierbij bieden wij tot 2 jaar garantie aan. Op deze manier verlaat u onze winkel steeds met een gerust gevoel.

Naast onze hersteldienst bieden wij  ook een aantal andere diensten en producten aan:

  • Gratis deskundig advies
  • Waterschade reparatie
  • In- en verkoop van tweedehandse Smartphones & Tablets
  • Verkoop van Refurbished iPhones met 2 jaar garantie
  • Verkoop van hoesjes en diverse merk accessoires
  • Abonnementen van Scarlet: Televisie, Internet en Mobiel
  • Reparatie ophaalservice voor mensen die zich niet naar ons kunnen verplaatsen

 

Smartphone Fixen staat voor

Tevreden klanten, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en zeer scherpe prijzen staan bij Smartphone Fixen voorop. Onze klantenservice staat zes dagen per week voor u klaar (maandag t/m zaterdag). U kunt ons bereiken per e-mail, telefoon en social media. Wij doen er alles aan om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden zodat u weet waar u aan toe bent. Op al onze herstellingen geldt er tot 24 maanden garantie.

Telefoonnummer: 
Beveren: 0032 (0) 468 29 24 03
Zottegem: 0032 (0) 9324 39 27

Website: www.smartphonefixen.be

BTW nummer: BE0651.750.423

Email: info@smartphonefixen.be