Is het touchscreen van uw iPhone, smartphone of tablet gebarsten? Heeft u geen beeld meer maar nog wel geluid? Wij repareren het scherm en lcd van uw toestel! Wij voeren een iphone, smartphone scherm reparatie uit in slechts 30 minuten.
Wij werken garanderen een professionele herstelling met optimale kwaliteit. Na de herstelling geven wij u 6 maanden garantie zodat u met een gerust hart onze winkel verlaat.

Heeft uw iPhone, smartphone of tablet problemen bij het opladen? Valt uw toestel uit op bv. 30%? Ziet u de percentages dramatisch zakken? In deze gevallen is de batterij van uw iPhone, smartphone of tablet beschadigd. Wij kunnen uw batterij vervangen in slechts enkele minuten. Uw toestel zal na de reparatie weer als nieuw zijn.

Is uw iPhone, smartphone of tablet in het toilet/wc gevallen? Is uw smartphone in contact gekomen met water en heeft het waterschade opgelopen? In bovenstaande gevallen is het aangeraden om zo snel mogelijk uw toestel bij ons binnen te brengen voor een waterschadeonderzoek. Doet u dit niet, dan zal de schade steeds groter worden op het moederbord tot op het punt dat uw toestel kortsluiting maakt en helemaal defect is.

Bij een waterschadeonderzoek wordt al het resterende water en de schade op het moederbord verwijderd. Nadien zullen alle contacten in het toestel weer goed functioneren en zal het toestel weer normaal werken.

Laad uw iPhone, smartphone of tablet niet meer op? Valt het contact regelmatig weg tijdens het laden? In dit geval moet uw oplaadpoort/dock connector vervangen worden. Deze herstelling duurt 30 minuten en u geniet van 6 maanden garantie na de herstelling.

Blijft uw iPhone, smartphone of tablet op het beginscherm hangen? U geraakt niet voorbij het Apple/opstart logo? Moet u met iTunes verbinden? Dan zal uw toestel een softwareprobleem hebben. Dit kunnen wij herstellen. De reparatie duurt 30 minuten en een afspraak maken is niet nodig.

Kan u uw wifi niet meer aanzetten (=wifi grey out)? Heeft u een zwak ontvangst? Vindt u geen netwerk meer? In dit geval is uw wifi defect. Kom gerust langs in onze winkel en wij herstellen dit probleem binnen de 30 minuten.