iPhone 7 Plus

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten reparaties en de tarieven. U kunt voor iedere herstelaanvraag een online afspraak inplannen of kom langs bij ons in het filiaal.

Toelichting soort scherm reparatie De 3 beste soorten schermen die wij aanbieden zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit; beter is er niet. Bekijk ze hieronder.

  1. High-Copy: de voordeligste keus! Vertoont duidelijk kleurverschil maar is van hoge kwaliteit en garantieduur is 3 maanden.
  2. Refurbished: het meest verkocht! Origineel gereviseerde kwaliteit. Alles is origineel, enkel het glasplaat niet en garantieduur is 12 maanden.
  3. OEM Grade: het beste scherm! Kleurweergave is hoogwaardig en nagenoeg gelijk aan het origineel en garantieduur is 24 maanden.
OEM Grade Refurbished High-Copy
Beschikbaar voor iPhone iPhone iPhone
Ook bekend als OEM Recycled A,A+,AAA, Type A
Conditie Nieuw Nieuw Nieuw
Voordelen Werkt uitstekend na software updates De allerbeste kwaliteit verkrijgbaar Werkt uitstekend na software-updates Origineel gereviseerde kwaliteit De meest concurrerende prijs Beste kwaliteit onder kopie schermen
LCD’s van de fabrikanten van LG, Sharp etc. Originele iPhone displays Tianma, Longteng
Garantie 24 maanden 12 maanden 3 maanden

Onze OEM Grade iPhone schermen zijn een groot succes. Aldus één van onze klanten: “De kwaliteit is naar mijn mening gelijkwaardig aan origineel. De kleurweergave is identiek.” Vanwege het succes hebben we de garantietermijn verhoogd naar 24 maanden. Wat is exact het grootste verschil tussen High-Copy en OEM Grade? Het grootste verschil is vooral merkbaar aan het kwaliteitsniveau van het LCD scherm. Beide schermen hebben een hoogwaardig LCD scherm, maar de OEM Grade variant beschikt over een OEM-level-scherm dat ook gebruikt wordt in Apple iPhones en biedt vrijwel dezelfde gebruikerservaring. Daarnaast blijven de OEM Grade schermen na een software-update alsnog uitstekend functioneren. Ook bieden we bij OEM Grade schermen een garantie van 24 maanden en bij High-Copy is dit 3 maanden.